Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 11 » 10:56

У Житомирі збираються створити Службу контролю громадського транспорту

11 Марта 2021 3933 0.0 0
У Житомирі збираються створити Службу контролю громадського транспорту

Для контролю за пасажирськими перевезеннями в Житомирі збираються створити окрему службу. Планується, що новостворена Служба контролю громадського транспорту розпочне свою роботу з 1 квітня 2021 року. Така інформація з'явилася на сайті Житомир.info

Про це йдеться в проєкті рішення виконкому Про впровадження Служби контролю громадського транспорту Житомирської міської територіальної громади, оприлюдненому 10 березня на сайті Житомирської міської ради.

«КП «Житомиртранспорт» міської ради, як оператору автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському громадському транспорті загального користування, створити та забезпечити функціонування на підприємстві Служби контролю громадського транспорту Житомирської міської територіальної громади. Уповноважити з 01.04.2021 року КП «Житомиртранспорт» міської ради здійснювати контроль у міському пасажирському транспорті загального користування на території Житомирської міської т територіальної громади. КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради до 01.04.2021 року передати КП «Житомиртранспорт» міської ради функції контролю у міському електротранспорті», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

Фото, изображения:
У Житомирі збираються створити Службу контролю громадського транспорту Изображение 2
У Житомирі збираються створити Службу контролю громадського транспорту Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: