Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 6 » 16:16

У Житомирі суд оштрафував водія Renault, який на вулиці Небесної сотні в’їхав у трамвай і залишив місце ДТП

06 Августа 2021 1366 0.0 0
У Житомирі суд оштрафував водія Renault, який на вулиці Небесної сотні в’їхав у трамвай і залишив місце ДТП

Богунський районний суд м. Житомира розглядав справу про дорожньо-транспортну пригоду за участю трамвая та автомобіля Renault Kadjar: легковик, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, в’їхав у електротранспорт та залишив місце автопригоди. За подвійне правопорушення водія Renault оштрафували на 3 400 грн.

Про це інформує Житомир.info

Постанову щодо адмінправопорушень Богунський районний суд м. Житомира виніс 30 липня 2021 року. В Єдиному державному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 3 серпня.

Сама ДТП трапилася 16 червня цього року.

«16.06.2021 о 10-05 год., у м. Житомирі по вул. Небесної Сотні, 31/28, ОСОБА_1, керуючи транспортним засобом Renault Kadjar (…), виїхав на перехрестя на забороняючий сигнал світлофора, внаслідок чого відбулось зіткнення з трамваєм «КТ4СУ» №0021. В результаті порушення ОСОБА_1 (...) Правил дорожнього руху транспортні засоби отримали механічні пошкодження», – йдеться у постанові.

Після цього водій залишив місце ДТП.

Справи суд об’єднав в одне провадження.

Скріншот з постанови Богунського районного суду м. Житомира від 30.07.2021

Зазначено, що у судове засідання водій автомобіля-учасника ДТП не з`явився, проте подав заяву, у якій свою вину визнав. Адвокат просив застосувати щодо свого підзахисного стягнення у виді штрафу в мінімальному розмірі.

Врешті, суд постановив: «ОСОБА_1 визнати винуватим у вчиненні правопорушень, передбачених ст.124122-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 (три тисячі чотириста) гривень».

Також з водія автомобіля на користь держава стягнули 454 грн судового збору.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: