Авто ЖЖ » Новости » 2020 » Июль » 20 » 13:11

У Житомирі люди вимагають заборонити проїзд вантажівок на провулок, де загинув хлопчик. ФОТО

20 Июля 2020 1990 4.0 0
У Житомирі люди вимагають заборонити проїзд вантажівок на провулок, де загинув хлопчик. ФОТО

Житомиряни, які проживають на провулку Комунальному, вимагають заборонити заїзд вантажівок на вулицю, де 16 липня під колесо молоковоза потрапив маленький хлопчик. Зранку 20 липня мешканці провулку влаштували акцію протесту та заблокували в'їзд для будь-якого транспорту.

«Ми просили нашого мера Сухомлина Сергія, щоб він приїхав, вислухав наші претензії, не прохання вже, а так сказати накипівше, вимагання від нього, що у нас грузові машини, які не мають права сюдою їхати... задавили це безневинне дитя, якому було 5 років. Мати – заслужений спортсмен, вона вчить дітей, вона не була на гульках, вона не була на п’янці, вона вчила дітей, в цей час, а вони зачавили цю дитину. Коли ховали це безневинне дитя, на другий день вони пообіцяли, що машини їхні їхати сюдою не будуть. На другий день машина цієї контори, молоковоз мало не зачавила другу дитину», - розповідає місцева мешканка Анна.

До мітингувальників приїхали заступники міського голови та депутати. Представники мерії повідомили, що питання безпеки на провулку Комунальному розглядатимуть сьогодні на виїзній комісії з безпеки дорожнього руху.

«По-перше, хочу висловити співчуття родині, дійсно трагічна ситуація. Випадково чи невипадково повинні розібратися наші працівники поліції. Щодо звернень, то на сьогоднішній день поки не було звернень з провулку Комунального саме на комісії з безпеки дорожнього руху. Плануємо сьогодні о 12 провести комісію тут. Визначитися з можливістю встановлення засобів зменшення швидкості, встановлення заїздів в ці два провулки, обмеження швидкості до 20 км за годину і саме основне – найти можливість заїзду і виїзду для підприємств, які працюють в кінці цих провулків якимось іншим шляхом. Саме проїжджали і дивилися, що є можливість виїхати на вулицю Комерційну та на вул Івана Гонти», - коментує заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

Нагадаємо, 16 липня на провулку Комунальному в Житомирі під колесо вантажівки потрапив 5-річний хлопчик, дитина загинула на місці події.

Житомир.info

 

 

 

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: