Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 13 » 15:53

У місті Житомирської області пікап на смерть збив жінку та чоловіка, які їхали на велосипедах

13 Сентября 2021 1000 0.0 0
У місті Житомирської області пікап на смерть збив жінку та чоловіка, які їхали на велосипедах

Уночі 11 вересня в Олевську молодик на пікапі Mitsubishi L200 на смерть збив двох велосипедистів. У водія відібрали аналізи для дослідження на стан сп'яніння.

Про це 11 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 11 вересня у м. Олевську за участі водія пікапа та двох велосипедистів. Травми, отримані від зіткнення з автомобілем, виявились для останніх смертельними. Розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що близько 2:30 годин по вул. Герцена у м. Олевську водій автомобіля «Mitsubishi L200», 21-річний місцевий житель, здійснив наїзд на двох велосипедистів, які рухались із ним в попутному напрямку. Від отриманих травм 68-річна жінка та 39-річний чоловік, обоє жителі Олевська, загинули на місці пригоди.

Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини та причини, які привели до вказаної ДТП. У водія взято кров на дослідження на стан сп’яніння.

«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Фото, изображения:
У місті Житомирської області пікап на смерть збив жінку та чоловіка, які їхали на велосипедах Изображение 2
У місті Житомирської області пікап на смерть збив жінку та чоловіка, які їхали на велосипедах Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: