Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Апрель » 17 » 16:04

В Житомирской области «УАЗ» в лобовую столкнулся с газелью. ФОТО

17 Апреля 2009 3313 0.0 0
В Житомирской области «УАЗ» в лобовую столкнулся с газелью. ФОТО
Вчора у Чуднівському районі Житомирської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало четверо людей. Про це Авто Житомиру повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Близько 10 години ранку 16 квітня на автодорозі Кременець – Біла Церква поблизу одного з сіл Чуднівського району 29-річний водій автомобіля «ГАЗ», мешканець Хмельницької області, не впорався з керуванням під час обгону, виїхавши на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «УАЗ» під керуванням 47-річного мешканця селища Новий Любар, який рухався йому назустріч.

Внаслідок цієї ДТП водій та троє пасажирів автомобіля «УАЗ» отримали тілесні ушкодження, з якими їх було госпіталізовано.

За словами інспектора Чуднівського ВДАІ Сергія Косяка, вже попередньо визначено причини, що призвели до трагедії. Це необережність водія «ГАЗа» під час виконання обгону. Наразі тривають перевірки щодо встановлення усіх обставин ДТП.

З початку року на автошляхах області зареєстровано 228 дорожньо-транспортних пригод, у яких 50 людей загинуло та ще 245 отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.












Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: