Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 11 » 19:22

У Бердичеві 8-річний велосипедист потрапив під колеса легковика: дитина в реанімації

11 Августа 2021 8701 5.0 0
У Бердичеві 8-річний велосипедист потрапив під колеса легковика: дитина в реанімації

10 серпня на вулиці Данилівській у Бердичеві сталася дорожньо-транспортна пригода: 8-річний хлопчик потрапив під колеса ВАЗу, що рухався в зустрічному напрямку. Дитина отримала травми. Про це 11 серпня повідомила пресслужба Бердичівського райвідділу поліції.

«Бердичівські поліцейські розбираються в обставинах ДТП за участі малолітнього велосипедиста. Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 серпня близько 17:00 по вул. Данилівській у Бердичеві за участі велосипедиста та ВАЗівки», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, 8-річний хлопець рухався на велосипеді вздовж вулиці Данилівської з гори, у цей момент йому назустріч їхав автомобіль ВАЗ-2106, водій останнього, аби уникнути ДТП, почав гальмувати та змінювати напрям руху, проте зіткнення все ж відбулось.

У результаті велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, згодом дитину перевели до реанімаційного відділення.

Поліцейські провели освідування водія ВАЗівки, він перебував у тверезому стані.

На даний час триває встановлення всіх обставин події. Водночас для з’ясування дорожньо-транспортної пригоди поліцейські просять відгукнутися очевидців події. Якщо ви маєте відео з реєстратора чи стали свідком автопригоди, просимо повідомити за номером телефону «102» або безпосередньо звернутися до Бердичівського районного відділу поліції», - повідомили бердичівські правоохоронці та нагадали, що на вуличній мережі велосипедистам дозволено рухатися із 14-річного віку.

Фото, изображения:
У Бердичеві 8-річний велосипедист потрапив під колеса легковика: дитина в реанімації Изображение 2
У Бердичеві 8-річний велосипедист потрапив під колеса легковика: дитина в реанімації Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: