Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 7 » 13:47

Поліція шукає свідків ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області, у якому одна людина загинула і 10 травмувалося

07 Сентября 2021 993 0.0 0
Поліція шукає свідків ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області, у якому одна людина загинула і 10 травмувалося

Поліцейські встановлюють очевидців та свідків дорожньо-транспортної пригоди за участю міжнародного автобуса та автовоза, яка 4 вересня трапилася на трасі Київ – Чоп у Житомирській області. Усіх, хто має інформацію про аварію, в якій загинула одна людина та ще 10 травмувалися, просять звернутися до правоохоронців.

Про пошук очевидців та свідків ДТП 7 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 4 години 4 вересня на 177 км автодороги Київ – Чоп поблизу с. Стрибожа у Пулинській територіальній громаді. Після зіткнення з автовозом автобус загорівся. Унаслідок події 1 людина загинула та 10 звернулися за медичною допомогою», – нагадують у поліції обставини події.

За вказаним фактом дорожньо-транспортної пригоди триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Громадян, які стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, володіють іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просять звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: