Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Сентябрь » 19 » 17:37

Особливості міжнародних перевезень

19 Сентября 2022 547 5.0 0
Особливості міжнародних перевезень

Міжнародними називають перевезення вантажу або пасажирів з перетином державного кордону. Вони бувають: морські, авіаційні, автомобільні, залізничні й т.д. 
Зазвичай, саме завдяки таким перевезенням ми маємо можливість спробувати продукти виробники яких країни-друзі з якими ми активно співпрацюємо. У такий скрутний час як зараз логістика надважлива і саме це допомагає нашій армії та військовим отримувати гуманітарну допомогу та необхідну техніку.

Транспортні засоби, які займаються міжнародними перевезеннями повинні знати про вимоги які існують. Такі моменти регулює стаття 20 Закону № 2344. Тут детально описано усі необхідні критерії для допуску транспортних засобів до міжнародних перевезень вантажів. Компанія https://neolit.ua/ дотримується усіх міжнародних вимог щодо вантажних перевезень, та чітко виконує усі взяті на себе зобов’язання.

Транспортний засіб та зокрема водій має мати при собі: 

  • документи, що підтверджують їх відповідність вимогам безпечного руху та екологічної безпеки країн, на територію яких передбачено в’їзд;
  • спеціальна ліцензія, яка містить дозвіл на перевезення вантажів;
  • усі необхідні національні реєстраційні документи;
  • страховка;
  • номерні та розпізнавальні знаки.


Окрім того, якщо матеріал або продукція яку перевозять не вміщається у транспорт, у вантажних перевезеннях водій може використовувати додаткові причепи та напівпричепи, навіть якшо вони зареєстровані в іншій державі. Але за  статтею 20 Закону № 2344  обов’язково мати при собі реєстраційні документи, номерних та розпізнавальних знаків держави — місця реєстрації таких причепів та напівпричепів.

Якщо ви підприємець або водій якій займається міжнародними перевезеннями, вам необхідно оформити дозвіл на вантаж. Вам варто як слід ознайомитись з законодавством України та тих країн з якими ви плануєте співпрацювати, адже у таких питаннях дуже легко щось пропустити.

Дозвіл на перевезення має бути у водія транспортного засобу у письмовому вигляді. У такому документі має бути вказано прізвище, ім‘я, по батькові перевізника, місце проживання водія, пункт, де був виданий дозвіл, маршрут, реєстраційні номери, інформація про вантаж.

Якщо вам потрібно переправити великий вантаж за кордон, обирайте надійну перевірену компанію де ви відразу на офіційному сайті зможете почитати усю необхідну інформацію та відгуки про підприємство. Звертайте увагу на досвід роботи компанії, кількість проєктних вантажів та постійних клієнтів.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: