Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Май » 26 » 10:20

На проспекті Незалежності патрульні спинили ВАЗ: водій був нетверезий, віз наркотики та запропонував 5 тис. грн або перстень

26 Мая 2021 1749 0.0 0
На проспекті Незалежності патрульні спинили ВАЗ: водій був нетверезий, віз наркотики та запропонував 5 тис. грн або перстень

На проспекті Незалежності в Житомирі 24 травня патрульні зупинили автомобіль ВАЗ за порушення правил дорожнього руху. Виявилося, що водій був з ознаками сп’яніння і мав при собі наркотики. А щоб уникнути відповідальності, запропонував правоохоронцям хабаря – 5 тис. грн або золотий перстень.

Про це 25 травня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (24 травня), близько 17-ї години, на проспекті Незалежності поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ за порушення правил дорожнього руху. Спілкуючись з 37-річним водієм, інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився в присутності свідків», – йдеться у повідомленні.

Згідно зі статтею 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні здійснили поверхневий огляд авто та виявили шприц з прозорою речовиною, поліетиленовий зіп-пакет з кристалічною, ймовірно, наркотичною речовиною.

Аби уникнути відповідальності за правопорушення, водій запропонував патрульним винагороду в розмірі 5 000 гривень або золотий перстень.

Патрульні зазначають, що громадянина неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак він продовжував пропонувати правоохоронцям хабар.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для фіксування цього факту, вилучення заборонених речовин та надання правової кваліфікації його діям.

Також інспектори оформили на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Фото, изображения:
На проспекті Незалежності патрульні спинили ВАЗ: водій був нетверезий, віз наркотики та запропонував 5 тис. грн або перстень Изображение 2
На проспекті Незалежності патрульні спинили ВАЗ: водій був нетверезий, віз наркотики та запропонував 5 тис. грн або перстень Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: