Авто ЖЖ » Новости » 2020 » Сентябрь » 30 » 09:12

Як якісно підготуватися до тестів ПДР?

30 Сентября 2020 630 0.0 0
Як якісно підготуватися до тестів ПДР?

Для того, щоб здати на права кожен має пройти тести ПДР. Тільки після цього людина має право сідати за руль машини та ставати учасником дорожнього руху. Щоб якісно підготуватись до такого процесу та скласти тести успішно с першого разу, варто відповідально віднестись до підготовки.
Сучасний користувач має змогу застосовувати безліч джерел для вивчення та повторення прав дорожнього руху. Одним з кращих та найефективніших є Green Way.

Це платформа, на якій розміщені тести, що на сто відсотків відповідають офіційним вимогам. Матеріали, розміщені на сайті організації, допоможуть якісно підготуватись до процесу тестування. Відвідувати сайт можливо не тільки з ПК, але зі свого смартфону, що дасть змогу отримувати необхідну інформацію будь-коли та будь-де.

Сервіс характеризується зручністю користування та функціональністю. Кожен користувач має змогу контролювати статистику вивчених матеріалів, тренувати окремі теми та виправляти допущені помилки, проходити справжні тести ПДР 2020, перевіряти свої знання в змаганні з іншими користувачами та брати участь в коментуванні білетів ПДР.

Якісна підготовка до здачі тесту ПДР гарантує бажаний результат, мінімальну кількість витрачених нервів та часу. Краще виділити час та кошти на вивчення, аніж декілька разів проходити тести. 

Які питання виникають найчастіше при вивченні правил дорожнього руху:

  • Як переїжджати перехрестя з додатковою секцією? Такий процес регулюється пунктами 16.9 та 16.10 ПДР. У випадку ввімкненої стрілки в додатковій секції коли відбувається у її напрямку, але горить червоний або ж жовтий колір на світлофорі, водій має поступитися тим, хто тримає напрям в іншу сторону. Якщо рух відбувається по смузі, стрілка додаткової секції горить, а зупинка стане перешкодою для іншого транспорту на тій же смузі, то потрібно продовжувати пересування в напрямі, вказаному стрілкою;
  • Чи має бути ввімкнений сигнал повороту на крузі? ЦЕ обов’язкова умова, адже водій має проінформувати інших учасників руху про маневр;
  • Яку смугу треба зайняти для руху наліво? При необхідності здійснити поворот, необхідно перелаштуватися заздалегідь. Смуга залежить від напряму повороту (крайня права, крайня ліва). Можливий і інший варіант, але лише за наявності знаків, що вказують напрями руху. 

Знайти відповіді на інші розповсюджені питання можна на сайті Green Way.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: