Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Февраль » 16 » 20:37

Гемблінговий оператор став спонсором команди Формули-1

16 Февраля 2022 732 0.0 0
Гемблінговий оператор став спонсором команди Формули-1

Компанія Pokerstars, яка входить до складу холдингу Flutter Entertainment, уклала багаторічну спонсорську угоду з Red Bull Racing.

Вже в новому сезоні Формули-1, який розпочнеться 20 березня у Бахрейні,  символіка оператора буде нанесена на форму членів австрійської команди. Логотип компанії Pokerstars також з’явиться на боліді RB18, який розробники випустили до старту нової кампанії.

В минулому сезоні чемпіоном став саме гонщик Red Bull Racing Макс Ферстаппен. Він виграв завершальні перегони сезону 2021 в Абу-Дабі та вперше у кар’єрі став чемпіоном Формули-1. Його конкурент із команди «Мерседес» Льюїс Хемілтон фінішував другим. На останньому колі Ферстаппен феєрично обійшов головного опонента та перервав багаторічну гегемонію «Мерседеса». Вперше з 2013 року титул виграла саме команда «Ред Булл».

Команда екс-чемпіон важко сприйняла підсумок змагань. Представникам Формули-1 були направлені два протести проти суперечливих, на погляд програвших, рішень. Обидва були відхилені, однак «Мерседес» ще може подати на апеляцію.  

Нідерландського пілота експерти вважають одним із головних фаворитів сезону-2022. Конкуренцію Максу може скласти тільки чемпіоном світу британець Льюїс Хемілтон. Про це свідчать котирування в лініях букмекерів, в тому числі бетингової компанії 1xBet, огляд якої представлений на сайті Bookmaker Ratings

Pokerstars – найбільший світовий оператор покеру. Компанія також надає послуги у сегменті ставок на спорт та казино. Раніше Pokerstars підписав угоду з Формулою-1. Було досягнуто домовленості про те, що бренд компанії Flutter Entertainment буде демонструватися під час трансляцій перегонів. Угода про співпрацю розрахована до 2023 року. 

Однак партнерство передбачає регіональні обмеження. Побачити рекламу компанії зможуть тільки європейські глядачі. Саме цей ринок являється пріоритетним для Pokerstars.

Представники компанії вважають, що співпраця з Формулою-1 зробить бренд більш впізнаваним та допоможе розширити клієнтську базу за рахунок вболівальників, інтереси яких не обмежуються тільки автоспортом. 

Угода була укладена за участю посередника - ISG. Міжнародна компанія використовує сучасні технології візуальної реклами та співпрацює з Формулою-1 у питаннях спонсорства й захисту прав на трансляцію даних.

До речі, Pokerstars – не єдиний та не перший покерний бренд в автоперегонах. У минулому році роботу з командою McLaren Racing почала компанія Partypoker. В кінці травня 2021 року компанія заключила спонсорський контракт з командою F1. Логотипи покерного сайту з’явилися на болідах та шоломі пілота Даніеля Рікк'ярдо.
 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: