Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Сентябрь » 9 » 23:19

Чому варто піти в автошколу?

09 Сентября 2022 544 5.0 0
Чому варто піти в автошколу?

Вміння водити машину чи інший транспортний засіб дозволяє швидко пересуватися містом та не чекати довго громадський транспорт. Для того аби навчитись керувати автомобілем та отримати водійські права, необхідно попередньо пройти навчання в автошколі. Отримати статус водія справа відповідальна, тому потрібно декілька раз подумати чи готові ви все ж таки сісти за кермо. Здавалось би нічого складного, сів і поїхав. Та не все так просто, потрібно розуміти, що вам доведеться виділити місце у своєму графіку на щоденне навчання протягом 2-3,5 місяців.

Термін навчання зазвичай складає:

  • категорія А (мотоцикли) 2 місяці
  • категорія B (автомобілі) 2 місяці
  • категорія С (вантажівки) 3,5 місяці.


При оформленні в автошколу ви повинні мати при собі:

  • паспорт та ідентифікаційного коду (копії 1,2,11 сторінок паспорта та ідентифікаційного коду);
  • довідка(медична довідка форма Ф-083)
  • фотографії (для документів 3,5×4,5см).


Ви повинні бути готові до того, що вам доведеться добросовісно вивчати матеріал, усі правила дорожнього руху, побудову автівки та інші важливі моменти, які вивчаються на заняттях водійські курси Львів

Доволі розповсюдженими стали випадки коли потенційні водії вирішують довго не витрачати час та придбати права за гроші. Ця ідея не лише невдала, а й небезпечна, адже саме завдяки таким горе-водіям кількість дорожньо-транспортних пригод збільшується в рази, тому автошкола - це обов'язкова. Пам’ятайте, що ви можете травмувати когось та навіть позбавити життя. Окрім того, є велика ймовірність травмувати себе. Дорога сповнена транспортних засобів, важка траєкторія руху, де кожен повинен дотримуватись правил для того аби не потрапити в ДТП. 

Тому нехтувати навчанням в автошколі не варто. Воно не довготривале, вам знадобиться всього один сезон для того аби навчитись майстерності водити автомобіль. 
Варто помізкувати який транспортний засіб підійде саме вам. Де хто полюбляє мотоцикли, інші жити не можуть без автомобілей, але правила керування машини значно відрізняється від правил для мотоцикла, для того і були створені категорії.

Не можна отримавши права однієї категорії керувати різними видами транспорту. Якщо ж вам все ж таки необхідні дві категорії, зазвичай автошколи дають можливість навчатися паралельно або поєднувати та по закінченню отримати права й одної та іншої категорії. Все просто, головне бажання бути професійним, безпечним водієм, який знає усе необхідне для того аби сісти за кермо.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: