Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 27 » 09:36

BMW запускає електричні 5-series, 7-series, X1 і Mini Countryman в найближчі два роки

27 Августа 2021 964 0.0 0
BMW запускає електричні 5-series, 7-series, X1 і Mini Countryman в найближчі два роки

Хоча BMW була в авангарді переходу до електрифікації з i3 та i8, вона була трохи позаду повністю електричних транспортних засобів в останні роки. Тепер у неї великі амбіції з EV, і це буде містити запуск чотирьох нових протягом найближчих двох років, які приєднаються до подібних i4, iX3 й iX. Наступного року BMW запустить електричні версії  7-Series і компактного позашляховика X1. Технічні характеристики цих моделей залишаються під обгорткою, але електрична 7-Series буде вироблятися на майданчику автовиробника в Дінгольфінг, Німеччина, в той час, як її завод в Регенсбурзі буде відповідати за X1.

У 2023 році BMW буде стежити за цими двома моделями з електричною 5-Series і електричним Mini Countryman, повідомляє Auto News. Як і 7-Series, 5-Series буде побудована в Dingolfing, а електричний Countryman в Лейпцигу.

«Ми повністю віддані електромобілям, до 2023 року ми запропонуємо нашим клієнтам принаймні один варіант BEV майже у всіх сегментах наших автомобілів, і протягом наступних 10 років ми прагнемо випустити на ринок в цілому близько 10 мільйонів повністю електричних автомобілів».

Забігаючи наперед до 2025 року, BMW представить свою першу модель на базі своєї платформи Neue Klasse, яка призначена в першу чергу для EV, але також підтримує дизельні, бензинові та плагін гібридні силові агрегати. Він буде використовуватися різними моделями BMW і Rolls-Royce.

«Наша нова архітектура транспортних засобів безкомпромісно електрична, будь то з живленням від батареї або воднем», сказав Зіппе. «Neue Klasse поставляється з новою архітектурою IT і програмного забезпечення, а також нещодавно розробленим високоенергійним електроприводом і генерацією акумуляторів».

BMW сподівається до кінця 2025 року доставити клієнтам близько двох мільйонів електромобілів, і хоче, щоб на них присвоїла не менше 25 відсотків частки від загального обсягу продажів.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: