Авто ЖЖ » Новости » 2023 » Апрель » 22 » 19:12

Безпека автомобіля - Система GPS Моніторингу

22 Апреля 2023 1468 5.0 0
Безпека автомобіля - Система GPS Моніторингу

Викрадення автомобіля - один з найпоширеніших кримінальних злочинів у світі. Щороку мільйони автомобілів викрадаються, і багато з них ніколи не знаходяться. Для захисту свого автомобіля від угону власники можуть використовувати різні технології, включаючи GPS трекери.

Встановлення GPS-трекера на автомобіль займає лише кілька хвилин. Після встановлення він починає відстежувати місцезнаходження автомобіля та передавати інформацію на сервер. Власник автомобіля може відстежувати розташування свого автомобіля в режимі реального часу, використовуючи програму на своєму смартфоні або комп'ютері.

GPS трекери можуть бути корисні у боротьбі з угонами автомобілів. Якщо автомобіль викрадено, власник може відстежувати його місцезнаходження та повідомити поліцію. Це допомагає прискорити процес пошуку вкраденого автомобіля.

Крім того, GPS трекери можуть бути використані для контролю використання автомобіля у службових цілях. Якщо автомобіль використовується в службових цілях, GPS трекер дозволить відстежити маршрут, час руху та іншу інформацію, яка може бути корисна для оптимізації бізнес-процесів.

Системи GPS Моніторингу та контролю палива - ТЕХ КОНТРОЛЬ

Встановлення GPS трекера на автомобіль може бути додатковою мірою захисту від викрадення, особливо для автомобілів, що знаходяться в зоні підвищеного ризику. Однак, важливо розуміти, що GPS трекер не є гарантією захисту від угону, і власник завжди повинен бути обережним і вживати додаткових заходів для захисту свого автомобіля

Як і будь-яка технологія, GPS трекери мають свої обмеження та недоліки. Наприклад, якщо викрадач дізнається про те, що на автомобілі встановлено GPS трекер, він може спробувати його обійти або вимкнути.

Також не зайвим буде встановити систему віддаленого керування двигуном автомобіля.

GPS-блокування двигуна працює за принципом реле. Пристрій встановлюється в автомобіль та підключається до електричної системи. Після цього власник автомобіля може віддалено відключити двигун через мобільний додаток, відправивши команду на GPS-сервер. Пристрій отримує сигнал від сервера і відразу блокує роботу двигуна автомобіля.

Це дозволить запобігти угону автомобіля та зберегти його цілісність.

Системи GPS Моніторингу та контролю палива - ТЕХ КОНТРОЛЬ

В цілому, використання GPS трекера та реле блокування двигуна на автомобілі може бути корисним інструментом для запобігання угону вкраденого автомобіля, а також помічником в оптимізації автопарку.

Більш детальну інформація ви можете переглянути на нашому сайті - https://tehkontrol.com/

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: