Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Июнь » 17 » 18:08

48-летняя женщина за рулем "Мазды" вылетела в кювет и столкнулась с деревом

17 Июня 2009 2413 0.0 0
48-летняя женщина за рулем
Близько 6 години ранку 16 червня на а/д Васьковичі - Шепетівка в с. Чижівка Нов.-Волинського району водій автомобіля «Мазда», 48-річна мешканка райцентру, не впоралась з керуванням, з’їхала у кювет та здійснила наїзд на дерево. З тілесними ушкодженнями жінка була госпіталізована.

Аналогічна дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 19 години того ж дня в Любарському районі. Автомобіль «ВАЗ-2103», яким керував 37-річний мешканець с. Привітів, врізався в дерево. З численними тілесними ушкодженнями водій потрапив до лікарні.

Лікарська допомога та негайна госпіталізація знадобилися й 20-річному жителю обласного центру. Близько 22 години по вул. Баранова в м.Житомирі 19-річний житомирянин, керуючи мотоциклом, здійснив наїзд на постраждалого, який знаходився на проїзній частині дороги.

Шановні громадяни! Працівники Державтоінспекції попереджають: керуючи автомобілем, будьте обачними та обережними. Перед тим, як виконувати будь-який маневр, переконайтеся, що він буде безпечним для вас та оточуючих вас людей.


690 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 37 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 200 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 53 тисячі гривень. Загалом же стягнено більше 31 тисячі гривень накладених раніше штрафів.

Зафіксовано 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких постраждали 3 людей.

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ – Чоп, 158 км, 129 км, 76 км, а/д Житомир – Сквира, 8 км.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: