Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 5 » 13:29

Житомирянина, який став учасником ДТП з двома загиблими, взяли під варту

05 Июля 2021 1018 0.0 0
Житомирянина, який став учасником ДТП з двома загиблими, взяли під варту

Житомирянина, який, керуючи автомобілем Volkswagen, у селі Оліївка зіткнувся з мопедом, помістили під варту, адже в ДТП загинули двоє людей – водій та пасажир двоколісника.

Про це 3 липня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«З огляду на тяжкість скоєної ДТП, у якій загинули двоє людей, процесуальний прокурор наполягав на поміщенні підозрюваного під варту. Відтак Корольовський районний суд міста Житомира 02.07.2021 виніс ухвалу про взяття підозрюваного під варту без права внесення грошової застави», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадують обставини смертельної ДТП. Так, за даними слідства, трагічна подія сталася пізно ввечері 1 липня в селі Оліївка Житомирського району. 56-річний житель Житомира, рухаючись автомобілем Volkswagen, на перехресті з другорядною вулицею допустив зіткнення з мотоциклом Loncin.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє місцевих жителів, 31-річний водій та 28-річний пасажир двоколісника, від отриманих травм загинули на місці.

Нині, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, Головне управління Нацполіції області проводить досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Нагадаємо, пізно ввечері 1 липня 2021 року в селі Оліївка Житомирського району зіткнулися легковий автомобіль та мопед. В ДТП загинули двоє молодих чоловіків – водій та пасажир двоколісника.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: