Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 18 » 08:40

У Житомирі суд оштрафував водія ЗАЗ Sens, який на Польовій в’їхав у бус і тролейбус

18 Августа 2021 36855 0.0 0
У Житомирі суд оштрафував водія ЗАЗ Sens, який на Польовій в’їхав у бус і тролейбус

Корольовського районного суду м. Житомира розглядав справу про дорожньо-транспортну пригоду, що в середині червня трапилася на вулиці Вітрука: навпроти фонтану «Космонавт» зіткнулися ЗАЗ Sens, Mercedes-Benz і тролейбус. За порушення правил дорожнього руху водія легковика автомобіля оштрафував на 850 гривень.

Постанову щодо адмінправопорушення Корольовський районний суд м. Житомира виніс 5 серпня 2021 року. В Єдиному державному реєстрі судових рішень її оприлюднили 9 серпня.

Сама ДТП трапилася 13 червня 2021 року на вулиці Вітрука, 33. Водій автомобіля ЗАЗ Sens не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з Mercedes-Benz, після цього легковик розвернуло, і він в’їхав у тролейбус.

Внаслідок ДТП усі транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водій мікроавтобуса травмувався.

Водій автомобіля ЗАЗ Sens у суді свою вину визнав повністю та підтвердив дані, викладені у протоколі про адміністративне правопорушення.

Тож суд постановив: «ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП, та обрати йому адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в сумі 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень».

Також з водія ЗАЗ Sens стягнули 454 гривні судового збору.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: