Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 5 » 11:13

Після смертельного ДТП на Покровській в Житомирі прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор

05 Марта 2021 2628 0.0 0
Після смертельного ДТП на Покровській в Житомирі прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор

4 березня на пішоходному переході на перехресті Покровської та Бандери в Житомирі автомобіль збив на смерть жінку та двох собак, після чого втік з місця події. Прокуратура встановила, що на місці скоєння ДТП не працює світлофор, що створює небезпеку для пішоходів і внесла до ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення за ст. 288 КК України.

Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на пресслужбу Житомирської обласної прокуратури.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що на перехресті вул. Покровської та Степана Бандери, на пішохідному переході, де сталася ДТП, не працює світлофор, що створює небезпеку для пішоходів. З метою встановлення обставин та осіб, причетних до порушення норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху, Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення за ст. 288 КК України», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також нагадали подробиці смертельної ДТП.

«У Житомирі на пішохідному переході з непрацюючим світлофором скоєно смертельну ДТП – місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження. У четвер, 4 березня, у Житомирі на пішохідному переході водій автомобіля Volkswagen Jetta скоїв дорожньо-транспортну подію, на смерть збивши жінку та двох собак, яких вона переводила на повідках. Після скоєння ДТП водій втік з місця події, залишивши потерпілу без допомоги, що викликало резонанс серед місцевих жителів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці) КК України. Наразі встановлено місце знаходження автомобіля, вживаються розшукові заходи для встановлення місця перебування водія», - йдеться у прокуратурі.

Як уточнили в пресслужбі ГУНП в Житомирській області, станом на 9.00 5 березня особу водія, який керував автомобілем Volkswagen Jetta, досі встановлюють.

Фото, изображения:
Після смертельного ДТП на Покровській в Житомирі прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор Изображение 2
Після смертельного ДТП на Покровській в Житомирі прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор Фото 3
Після смертельного ДТП на Покровській в Житомирі прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: