Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 1 » 19:52

У Бердичеві судитимуть водія, який наїхав на неповнолітнього, переніс на ринок та залишив без допомоги: хлопець помер

01 Марта 2021 2475 0.0 0
У Бердичеві судитимуть водія, який наїхав на неповнолітнього, переніс на ринок та залишив без допомоги: хлопець помер

До суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо водія ГАЗ, який 27 грудня 2020 року у Бердичеві збив 16-річного пішохода і переніс на ринок та залишив без допомоги. Хлопця вранці знайшли мертвим продавці. Про це 1 березня повідомляють на сайті Житомирської обласної прокуратури.

"За даними слідства, дорожньо-транспортна подія сталася у грудні у місті Бердичеві. Місцевий житель, 1977 року народження, керуючи автомобілем ГАЗ 2705, рухаючись у задовільних умовах дорожнього руху, проявив неуважність та наїхав на пішохода, який лежав на проїжджій частині вулиці. Унаслідок наїзду неповнолітній хлопець отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер. Крім цього, обвинувачений, розуміючи протиправність своїх злочинних дій, переніс потерпілого від місця наїзду до торговельних рядів центрального овочевого ринку, де залишив без допомоги. Санкцією ч. 2 ст. 286 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", – йдеться у повідомленні.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: