Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 21 » 11:24

Скандал: як маршрутки Житомира готують до приїзду Ілона Маска. Відео

21 Января 2021 3759 4.5 0
Скандал: як маршрутки Житомира готують до приїзду Ілона Маска. Відео

Сьогодні, 20 січня, близько 15:00 відома житомирська журналістка Олена Галагуза зайшла у машрутку №11 та попросила водія надати термінал для оплати банківською карткою за допомогою годинника з NFC. Водій категорично сказав "Ні!" та навіть вилаяв жінку. Про це інформує Житомир онлайн

Водій проговорився, що не надавати житомирянам можливість розрахуватись безконтактно є розпорядженням керівництва. 

"Якщо тобі не доходить, що хозяєва запретили, то я тобі об'ясняю, що не дам цього, все!", - гучно заявив водій. 

Варто зазначити, що спочатку захисна маска була у водія на підборідді. Лише після зауваження журналістки він одягнув її на рота, залишивши ніс відкритим. 

 

 

Водій кричав на жінку та прилюдно обзивав її. На прохання представитись він відповідав: "Іди отсюда!". 

"Я йому пояснювала, що якщо з терміналу не вийде квиток й операцію виконати не вдасться, я вийму готівку. Але він був категорично проти цього. Почав лаятися, ображати, підбурювати пасажирів, хотів вигнати мене у мороз", - каже Олена Галагуза. 

Коли журналістка вийшла з салону, аби зняти на відео номер маршрутки, водій одразу закрив двері та поїхав. Але номер Олена засняти встигла - АМ 0650 АА. 

Ось нещодавно розпочали активно обговорювати можливий візит Ілона Маска у Житомир. Ілон Маск - це така людина, яка запросто може взяти й захотіти проїхатись місцевим транспортом. Цікаво, як би наша міська влада пояснювала йому поведінку цього водія, якщо б він відмовив Ілону у безконтактній оплаті та ще б й вилаяв його?


 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: