Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 13 » 10:59

Поблизу водоканалу в Житомирі перекриють частину вулиці та змінять рух маршрутки: ремонтуватимуть каналізаційний колектор

13 Июля 2021 964 0.0 0
Поблизу водоканалу в Житомирі перекриють частину вулиці та змінять рух маршрутки: ремонтуватимуть каналізаційний колектор

З 12 липня на вулиці Чумацький шлях у Житомирі проводитимуть аварійні роботи на каналізаційному колекторі. У зв’язку з цим перекриють дорогу та тимчасово змінять рух автобусного маршруту №30.

Про це 12 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку.

«У зв’язку із проведенням КП «Житомирводоканал» міської ради аварійних робіт на каналізаційному колекторі по вул. Чумацький шлях, з 12 липня 2021 року буде перекритий рух транспорту по даній вулиці на ділянці між перехрестями з вул. Радоновою та вул. Чуднівською, до завершення робіт», - йдеться у повідомленні.

Рух пасажирського громадського транспорту буде здійснюватись в об’їзд.

«Рух автобусного маршруту № 30 «Мальованка – Северина Наливайка» буде здійснюватись по вул. Чуднівській до КП «Житомирводоканал» з подальшим на ньому розворотом, далі буде прямувати до району Мальованка через вул. Героїв Пожежних, та у зворотному напрямку», - повідомили в міськраді.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: