Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 5 » 13:07

Подробиці смертельної ДТП на Покровській у Житомирі: особу водія встановили, але ще розшукують. ВІДЕО

05 Марта 2021 7324 0.0 0
Подробиці смертельної ДТП на Покровській у Житомирі: особу водія встановили, але ще розшукують. ВІДЕО

За кермом Volkswagen, який 4 березня на Покровській у Житомирі на смерть збив жінку і зник з місця ДТП, був 29-річний житомирянин. Автомобіль знайшли, власника встановили, а водія ще розшукують.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Jetta», рухаючись вулицею обласного центру, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій з місця події, не зупиняючись, утік. У результаті ДТП пішохід, 54-річна житомирянка, від отриманих травм загинула. На місці події працювали слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці опитали свідків та очевидців, вивчили записи з камер відеоспостереження та вилучили низку речових доказів. Завдяки цьому вдалось оперативно розшукати автомобіль та встановити особу водія, 29-річного місцевого жителя», – йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією, чоловік перебував за кермом автомобіля, що належить його знайомому

«Керманич автівки залишив її за кілька кварталів від місця пригоди і ми маємо записи камер відеоспостереження, де зафіксували, як він виходить з транспортного засобу. Нині «Volkswagen Jetta» вилучений та уже призначено низку експертних досліджень. Також тривають заходи із встановлення місця перебування водія», – прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

Відтак у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України триває з'ясування всіх обставин.

Фото, изображения:
Подробиці смертельної ДТП на Покровській у Житомирі: особу водія встановили, але ще розшукують. ВІДЕО Изображение 2
Подробиці смертельної ДТП на Покровській у Житомирі: особу водія встановили, але ще розшукують. ВІДЕО Фото 3
Подробиці смертельної ДТП на Покровській у Житомирі: особу водія встановили, але ще розшукують. ВІДЕО Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: