Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 23 » 15:13

Дві ДТП біля Житомира: зіткнулися Ssang Yong, “Волга” і Renault, вантажівка вилетіла у кювет

23 Января 2021 1287 0.0 0
Дві ДТП біля Житомира: зіткнулися Ssang Yong, “Волга” і Renault, вантажівка вилетіла у кювет

У Житомирському районі 21 січня сталася подвійна ДТП: зіткнулися автомобілі Ssang Yong, “Волга” і Renault. Один з водіїв отримав травми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 8:55 год. на 10 км автодороги Житомир – Чернівці, поблизу с. Перлявка.

“Попередньо, водій автомобіля Ssang Yong, 54-річний житель м. Києва, рухаючись у напрямку м. Чуднова, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ГАЗ 2410 під керуванням 66-річного жителя смт Любара. У цей час водійка автомобіля Renault Logan, 26-річна житомирянка, виконуючи маневр обгону, здійснила зіткнення з автомобілем Ssang Yong”, – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримав водій автомобіля ГАЗ 2410, його доставили до медичного закладу.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У пресслужбі патрульної поліції поінформували про ще одну ДТП – у Глибочиці Житомирського району вантажний JAC злетів у кювет.

“О 21: 00 год. у селі Глибочиця водій, 1952 року народження, керуючи транспортним засобом JAC, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив з'їзд у кювет”, – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

ДТП минулася без постраждалих, на водія патрульні склали протокол за статтею 124 КУпАП.

 

Фото, изображения:
Дві ДТП біля Житомира: зіткнулися Ssang Yong, “Волга” і Renault, вантажівка вилетіла у кювет Изображение 2
Дві ДТП біля Житомира: зіткнулися Ssang Yong, “Волга” і Renault, вантажівка вилетіла у кювет Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: