Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 14 » 17:25

Поблизу Житомира Skoda влобову зіткнулася з Mercedes: загинули двоє людей, ще двоє травмувалися, серед них – дитина

14 Марта 2021 1735 0.0 0
Поблизу Житомира Skoda влобову зіткнулася з Mercedes: загинули двоє людей, ще двоє травмувалися, серед них – дитина

Біля села Оліївка Житомирського району ввечері 12 березня зіткнулися автомобілі Skoda та Mercedes. В ДТП загинув один з водіїв і пасажирка. Також в дорожньо-транспортній пригоді травмувалася дитина.

 Про ДТП інформує Житомир.info з посиланням на патрульну поліцію Житомирської області.

«О 19:48 год. на автодорозі М-21, поблизу с. Оліївка Житомирського району, внаслідок зіткнення автомобілів Mercedes-Benz Vito під керуванням водія, 1998 року народження, та автомобіля Skod Octavia, загинули двоє людей, водій і пасажир Skoda. Ще один пасажир цього ж автомобіля, дитина близько 12 років, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Житомирської обласної лікарні без свідомості та з численними травмами», – поінформувала пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Уточнену інформацію надала пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Дорожня пригода трапилась близько 19.45 на 160 км автодороги Виступовичі – Могилів-Подільський, неподалік с. Оліївки. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Skoda Oktavia, 32-річний житель с. Піщанки Житомирського району, рухаючись убік обласного центру, не впорався з кермуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталось лобове зіткнення із автомобілем Mercedes Vito під керуванням 23-річного коростенця», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок вказаної ДТП водій Skoda і його 43-річна пасажирка, жителька с.Піщанки, отримали травми, що виявились несумісними з життям. Ще один пасажир Skoda, хлопчик 12 років, та 24-річна пасажирка Mercedes, жителька м. Коростеня, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були ушпиталені до лікарень.

Відомості про пригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують обставини та причини, що призвели до ДТП.

Фото, изображения:
Поблизу Житомира Skoda влобову зіткнулася з Mercedes: загинули двоє людей, ще двоє травмувалися, серед них – дитина Изображение 2
Поблизу Житомира Skoda влобову зіткнулася з Mercedes: загинули двоє людей, ще двоє травмувалися, серед них – дитина Фото 3
Поблизу Житомира Skoda влобову зіткнулася з Mercedes: загинули двоє людей, ще двоє травмувалися, серед них – дитина Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: