Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 3 » 11:11

Названі 5 найбільш доступних і дешевих в обслуговуванні іномарок

03 Марта 2021 1354 0.0 0
Названі 5 найбільш доступних і дешевих в обслуговуванні іномарок

Вартість автомобіля на ринку і його розхід пального це далеко не єдина витрата, з якою стикаються автомобілісти. Не варто забувати і про ціну обслуговування, яка може обійтися власнику, як пів машини.

Пропонуємо Вашій увазі топ-5 авто, які не розорять власників під час ремонту.

  1. Honda Jazz

Легковий автомобіль з сегменту «B». Досить надійний і в цілому доступний. Останнє стосується також запчастин для Jazz. Машина особливо популярна в азіатських країнах, а також у нас. У себе на батьківщині в Японії дана Honda двічі удостоювалася престижної премії «автомобіль року» в 2002 і 2008 роках.

  1. Volkswagen Polo

«Німець», який не потребує зайвих рекомендацій. На вітчизняних теренах у машини головним чином позитивна репутація завдяки високому рівню надійності й відносно невисокої ціни. При цьому багато фахівців і досвідчені автомобілісти рекомендують брати саме варіант в кузові хетчбек, а аж ніяк не седан.

  1. Skoda Fabia

Цей чеський автомобіль можна доволі часто зустріти на вторинному ринку. Свою історію машина почала в 1999 році. Не завжди у моделі все було гладко, однак в цілому Fabia здобула в народі репутацію автомобіля простого, надійного, а найголовніше – дешевого в питаннях технічного обслуговування і ремонту. Знайти гідний екземпляр можна і сьогодні, проте уникайте «перекупів», які часто продають «убиті» екземпляри.

  1. Toyota Yaris

Японський автомобіль, який випускають з 1999 року. Знайти Yaris в непоганому стані і за доступною ціною можна і на вторинному ринку. Субкомпактний автомобіль відмінно підійде для міських поїздок. Запчастини для Yaris також не рідкість, тому ремонт, як правило, не дуже дорогий.

  1. Mazda 2

Свого часу цей автомобіль був дуже дорогим. Однак, через роки машина сильно втратила у вартості. При цьому Mazda 2 анітрохи не здала в якості і надійності. Важливо й те, що комплектуючих для «двійки» більш, ніж достатньо, а тому і лагодити її зовсім не так складно, як може видатися на перший погляд.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: