Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 6 » 08:33

На трасі у Житомирській області рятувальники деблокували двох травмованих чоловіків з понівеченого в ДТП автомобіля

06 Июня 2021 1422 0.0 0
На трасі у Житомирській області рятувальники деблокували двох травмованих чоловіків з понівеченого в ДТП автомобіля

Поблизу села Полянка Новоград-Волинського району (колишній Баранівський) Житомирської області вранці 4 червня рятувальники деблокували двох чоловіків з автомобіля, понівеченого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Про це 5 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«4 червня, о 06:09, за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по деблокуванню двох чоловіків з понівеченої автівки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася поблизу с. Полянки Новоград-Волинського району (Баранівська ТГ)», – йдеться у повідомленні.

На місце події негайно було скоординовано чергове відділення 15-ої державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою гідравлічних ножиць та бензорізу рятувальники відчинили дверцята, вивільнили чоловіків та передали їх медикам, що знаходились на місці виклику.

Фото, изображения:
На трасі у Житомирській області рятувальники деблокували двох травмованих чоловіків з понівеченого в ДТП автомобіля Изображение 2
На трасі у Житомирській області рятувальники деблокували двох травмованих чоловіків з понівеченого в ДТП автомобіля Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: