Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Февраль » 28 » 10:07

​На стоянці супермаркету в Житомирі знайшли BMW X5, який тиждень тому викрали на Рівненщині

28 Февраля 2021 1189 0.0 0
​На стоянці супермаркету в Житомирі знайшли BMW X5, який тиждень тому викрали на Рівненщині

26 лютого оперативники Рівненщини у Житомирі розшукали викрадений тиждень тому позашляховик.

Про це 26 лютого повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

"Про зникнення із подвір’я будинку автомобіля "BMW X5" до поліції повідомив власник, 33-річний житель села Дроздинь колишнього Рокитнівського району, 18 лютого, близько дев’ятої ранку. Чоловік розповів правоохоронцям, що позашляховик придбав нещодавно у невідомих осіб. Авто було замкнене, а документи залишились у салоні. У результаті проведених чітких і злагоджених розшукових заходів працівники управління карного розшуку вийшли на слід осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом", - йдеться у повідомленні.

Угонщиками виявилися троє жителів колишнього Корецького району, 21-го, 22-х та 26-ти років, двоє із яких орендували квартиру у Рівному.

Під час проведених санкціонованих обшуків за місцем проживання та реєстрації трьох зловмисників поліцейські виявили та вилучили пістолет, наручники, а також автомобіль "Mercedes-Benz ML" на іноземній реєстрації, за допомогою якого зловмисники дісталися до місця злочину.

Викрадений позашляховик парубки залишили на стоянці супермаркету у місті Житомир. Там його 26 лютого й виявили та вилучили правоохоронці. Обидва транспортні засоби наразі поміщені на територію спецмайданчика.

"Троє зловмисників, які раніше в поле зору правоохоронців не потрапляли, наразі спілкуються зі слідчими. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі", - повідомили рівненські правоохоронці.

Фото, изображения:
​На стоянці супермаркету в Житомирі знайшли BMW X5, який тиждень тому викрали на Рівненщині Изображение 2
​На стоянці супермаркету в Житомирі знайшли BMW X5, який тиждень тому викрали на Рівненщині Фото 3
​На стоянці супермаркету в Житомирі знайшли BMW X5, який тиждень тому викрали на Рівненщині Изображение 4
​На стоянці супермаркету в Житомирі знайшли BMW X5, який тиждень тому викрали на Рівненщині Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: