Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Декабрь » 7 » 13:51

Камери відеоспостереження зафіксували дві ДТП на перехресті у Житомирі: зіткнулись два легковики і таксі збило пішохода

07 Декабря 2021 1696 4.0 0
Камери відеоспостереження зафіксували дві ДТП на перехресті у Житомирі: зіткнулись два легковики і таксі збило пішохода

У Житомирі на перехресті вулиці Східної та проспекту Незалежності вранці 7 грудня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди: зіткнулись два легковики, а за кілька метрів автомобіль таксі збив пішохода.

Відео моментів ДТП, зафіксоване камерами вуличного відеоспостереження, оприлюднило комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«Пропонуємо вашій увазі, чергову добірку відеоматеріалів з камер відеоспостереження «Безпечне місто», про дорожньо-транспортні пригоди, що сталися сьогоднішнім ранком на дорогах міста (перехрестя вул. Східна-просп.Незалежності, перехрестя вул.Київська-Східна)», - йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції Житомир.info уточнили, що станом на 12:00 інформації про ДТП з легковиками немає, а в ДТП з пішоходом по допомогу медиків чи поліцейських учасники аварії не звертались.

«Коли патрульні приїхали на місце події, ані водія таксі, ані пішохода на місці не було і по допомогу вони не звертались. Щодо іншої ДТП, то встановлюються всі обставини, поки інформації немає», - зазначив пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Ще одна ДТП цього ж ранку сталася на перехресті вулиць Київської та Східної: не розминулись два легковики.

Фото, изображения:
Камери відеоспостереження зафіксували дві ДТП на перехресті у Житомирі: зіткнулись два легковики і таксі збило пішохода Изображение 2
Камери відеоспостереження зафіксували дві ДТП на перехресті у Житомирі: зіткнулись два легковики і таксі збило пішохода Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: