Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Февраль » 5 » 09:35

Дорога Київ - Кишинів буде проходити через Житомир

05 Февраля 2021 2196 0.0 0
Дорога Київ - Кишинів буде проходити через Житомир

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського та Президентки Молдови Майї Санду між двома країнами з’явиться новий маршрут Київ- Кишинів.

Заплановано будівництво мостового переходу через р. Дністер та підходу до нього протяжністю 1,6 км з української сторони.

Сьогодні Служба автомобільних доріг у Вінницькій області вже оголосила тендер на розробку техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) будівництва прикордонно-мостового переходу через р. Дністер на українсько-молдовському державному кордоні в районі населених пунктів Ямпіль – Косеуць.

Буде оновлено 137,5 км маршруту Київ — Кишинів на окремих ділянках доріг М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський та Р-08 Немирів — Ямпіль.

“Зараз ми на старті процесу створення оновленого маршруту між столицями України та Молдови. Закупівля ТЕО - це перший крок. Паралельно з цим готуємося до оновлення 137,5 км маршруту - йдеться про найбільш проблемні для проїзду ділянки. Тобто вже до кінця року шлях до кордону планується зробити комфортним для проїзду” - розповідає Голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Оновлений маршрут проходитиме через Київську, Житомирську та Вінницьку області, й стане оптимальним для подорожі до Молдови в обхід невизнаної Придністровської республіки.

 

Фото, изображения:
Дорога Київ - Кишинів буде проходити через Житомир Изображение 2
Дорога Київ - Кишинів буде проходити через Житомир Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: