Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Май » 11 » 14:40

Далеко не втік: у Житомирі спіймали п'яного водія БМВ, який збив жінку

11 Мая 2021 1573 0.0 0
Далеко не втік: у Житомирі спіймали п'яного водія БМВ, який збив жінку

У Житомирі поліція затримала водія, який збив жінку на пішохідному переході та втік з місця ДТП. Подія трапилася 10 травня близько 19-ї години на вулиці Чуднівській.
 

"Небайдужий громадянин повідомив, що водій автомобіля BMW скоїв наїзд на 42-річну жінку та зник з місця події. Громадянка переходила проїзну частину по регульованому пішохідному переходу на дозволяючий сигнал світлофора (зелений). Після чого водій транспортного засобу поїхав у невідомому напрямку", – розповіли в патрульній поліції.
 

Внаслідок наїзду жінка отримала травми та була госпіталізована до лікарні. 

Патрульним вдалося оперативно розшукати втікача. З'ясувалося, що він перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння.
 

"Шляхом оперативно-пошукових заходів патрульні розшукали та встановили місце перебування винуватця автопригоди. Спілкуючись із керманичем транспортного засобу, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Висновок лікаря нарколога підтвердив, що водій керував транспортним засобом у нетверезому стані", – зазначають правоохоронці.


На 31-річного водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування) КУпАП.

Фото, изображения:
Далеко не втік: у Житомирі спіймали п'яного водія БМВ, який збив жінку Изображение 2
Далеко не втік: у Житомирі спіймали п'яного водія БМВ, який збив жінку Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: