Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 9 » 09:02

Volkswagen офіційно представив “заряджений” універсал Volkswagen Golf R

09 Июля 2021 1027 0.0 0
Volkswagen офіційно представив “заряджений” універсал Volkswagen Golf R

Компанія Volkswagen представила ще один «заряджений» універсал на базі Golf. Потужна новинка німецької компанії отримала 320 сильний мотор. Автомобіль дуже практичний,  має 611 літрів багажного простору, яке може бути збільшено до 1 642 літрів, якщо скласти задні сидіння. Крім того на даху є рейлінги для кріплення додаткового багажу.

Під капотом Volkswagen Golf R встановлений 2,0 літровий бензиновий силовий агрегат потужністю 320 к.с. і 420 Нм крутного моменту. З нуля до сотні модель здатна розганятися за 4,9 секунди, при цьому максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці в 250 км / ч. Однак зазначимо, що опціонально показник максимальної швидкості можна підняти на 20 пунктів.

В пару двигуну розмістили 7 ступневу роботизовану коробку передач, а також систему повного приводу з електронним блокуванням. Крім іншого новинка оснащена адаптивними амортизаторами і спортивною підвіскою, яка занижує кузов на 20 мм.

В оснащення «зарядженого» універсала увійшла віртуальна панель приладів, спортивні сидіння, 10-дюймовий тачскрін мультимедійного комплексу, а також тризонна кліматична установка і пакет електронних асистентів. Вартість Volkswagen Golf R починається з позначки в 50 тисяч євро.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: