Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 21 » 12:12

Volkswagen Golf R Variant: новий сімейний універсал

21 Июля 2021 688 0.0 0
Volkswagen Golf R Variant: новий сімейний універсал

Volkswagen розпочинає попередні продажі нового Volkswagen Golf R Variant за ціною від 51 585 євро. Аналогічно моделі хетчбека, топова версія серії універсалів також оснащена турбодвигуном 2.0 TSI, який з 320 к.с. (235 кВт) черпає на 20 к.с. більше потужності з чотирьох камер згоряння, а також зміг збільшити свій крутний момент на 420 Нм.

Потужність досягається за допомогою Спеціально налаштованої 7 тактичної трансмісії подвійного зчеплення (DSG) і стандартного повного приводу з R-Performance Torque Vectoring. Це дозволяє розігнатися до 100 км/год за 4,9 секунди. Додатковий пакет R-Performance також робить можливим максимальну швидкість 270 км год.

Попри спортивну підвіску і гоночний дизайн, зберігається повсякденна практичність і мінливість. Об’єм багажного відділення становить від 611 до максимум 1642 літрів з високим навантаженням на дах і другим рядом сидінь, складених вниз.

Новий Golf R Variant оснащений в стандартній комплектації новим багатофункціональним спортивним шкіряним кермом і спортивними сидіннями з синіми логотипами R. За бажанням можна замовити шкіряний пакет, який включає в себе активний кондиціонер передніх сидінь. R-специфічний Digital Cockpit Pro пропонує ексклюзивні функції, такі як новий горизонтальний дисплей швидкості у верхній частині повністю цифрового дисплея. Як і у всіх Volkswagen, зв’язок забезпечує нова інформаційно-розважальна система, яка працює в мережі з широким спектром послуг з власної екосистеми бренду «Volkswagen We».

Фото, изображения:
Volkswagen Golf R Variant: новий сімейний універсал Изображение 2
Volkswagen Golf R Variant: новий сімейний універсал Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: