Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 25 » 08:58

У Житомирській області зіткнулись Lanos та Audi: загинув один водій та 10-річна дівчинка

25 Августа 2021 1198 0.0 0
У Житомирській області зіткнулись Lanos та Audi: загинув один водій та 10-річна дівчинка

Уночі 22 серпня на території Малинської громади в Житомирській області зіткнулись Lanos та Audi. Внаслідок ДТП загинув водій Lanos та його 10-річна донька. У рамках кримінального провадження з'ясовуються всі обставини та причини.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо відомо, що близько 3 години ночі на 100 км автодороги Київ - Ковель - Яготин, на перехресті поблизу с. Різні Малинської громади, сталося зіткнення автомобілів "Део Ланос" під керуванням 38-річного киянина та "Ауді", за кермом якого знаходився 37-річний житель столиці. Попередньо, "Ланос" виїжджав з другорядної дороги на головну. Внаслідок автопригоди травми, несумісні з життям, отримали водій "Ланоса" і його 10-річна пасажирка (за наявними відомостями, донька загиблого керманича)», – йдеться у повідомленні.

Відомості за вказаною подією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з'ясування всіх обставин і причин, що призвели до автопригоди.

Фото, изображения:
У Житомирській області зіткнулись Lanos та Audi: загинув один водій та 10-річна дівчинка Изображение 2
У Житомирській області зіткнулись Lanos та Audi: загинув один водій та 10-річна дівчинка Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: