Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 27 » 18:41

У Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих

27 Апреля 2021 1075 0.0 0
У Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих

Вдень 27 квітня на автодорозі в Бердичівському районі Житомирської області автомобіль з’їхав з дороги та перекинувся, в ДТП травмувалися троє людей.

Про це у Facebook повідомив Денис Заремський.

«Дорожньо-транспортна пригода на А/Д Бердичів-Чуднів, Бердичівський район с.Малосілка. За попередньою інформацією, на момент аварії в авто був водій та 3 пасажира. Водій не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням транспортного засобу, з'їхав в кювет, де опрокинувся Т.З.. Внаслідок ДТП водій та пасажири отримали тілесні ушкодження», – написав Денис Заремський.

У пресслужбі ГУ Нацполіції у Житомирській області в коментарі Житомир.info зазначили, що трьох травмованих пасажирів медики госпіталізували.

«Близько 15-ї години на автодорозі Шепетівка – Чуднів – Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередньо працівники поліції встановили, що водій автомобіля ZAZ Sens, 1959 року народження, не впоравшись з керуванням, у селі Малосілці на заокругленій ділянці дороги виїхав за межі проїжджої частини, де сталося перекидання транспортного засобу. У результаті травми отримали троє пасажирів, 1939, 1941 та 1973 років народження. Вони були госпіталізовані», – поінформувала речниця ГУНП Алла Ващенко.

Фото, изображения:
У Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих Изображение 2
У Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих Фото 3
У Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих Изображение 4
У Житомирській області ZAZ злетів з траси та перекинувся: троє травмованих Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: