Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Декабрь » 31 » 13:48

У Житомирі власник ГАЗелі затримав молодика, який розбив скло і намагався завести його автомобіль. ФОТО

31 Декабря 2021 1222 0.0 0
У Житомирі власник ГАЗелі затримав молодика, який розбив скло і намагався завести його автомобіль. ФОТО

У ніч на 31 грудня в Житомирі затримали викрадача вантажівки: 22-річний чоловік розбив скло і сів за кермо чужої ГАЗелі, аби покататися, але йому завадив власник автомобіля.

Про це 3 грудня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Майже опівночі 30 грудня до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Господарю автівки вдалося завадити втечі незнайомця. Поліцейські затримали причетного до правопорушення на місці події. Нині триває встановлення всіх обставин», - повідомили в поліції.

Близько 23:50 до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем Газ-330202, що знаходився поблизу багатоповерхівки у м. Житомирі. На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Житомирського РУП.

Як з’ясувалось, 42-річний господар транспортного засобу, почувши різкий звук, вибіг на вулицю та помітив, що невідомий, розбивши скло, заліз усередину його автівки та уже рушає з місця. Чоловікові вдалося завадити йому втекти, тим часом його рідні сповістили про інцидент поліцію.

Причетного до правопорушення, 22-річного житомирянина, поліцейські затримали на місці події та доставили до відділу для встановлення обставин. Парубок визнав свою провину. Попередньо, йдучи вулицею, він помітив чужий автомобіль та вирішив «покататися». Для цього каменем розбив скло, заліз усередину та завів автівку, діставшись до дротів запалювання.

Нині триває встановлення всіх обставин події.

Відповідно до ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Фото, изображения:
У Житомирі власник ГАЗелі затримав молодика, який розбив скло і намагався завести його автомобіль. ФОТО Изображение 2
У Житомирі власник ГАЗелі затримав молодика, який розбив скло і намагався завести його автомобіль. ФОТО Фото 3
У Житомирі власник ГАЗелі затримав молодика, який розбив скло і намагався завести його автомобіль. ФОТО Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: