Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Май » 12 » 12:21

У Житомирі виконком збирається уповноважити муніципальних інспекторів з паркування накладати штрафи за неправильну зупинку та стоянку

12 Мая 2021 1446 0.0 0
У Житомирі виконком збирається уповноважити муніципальних інспекторів з паркування накладати штрафи за неправильну зупинку та стоянку

Виконавчий комітет Житомирської міської ради збирається уповноважити інспекторів з паркування розглядати справи про адмінпорушення правил зупинки та стоянки та накладати адміністративні стягнення.

Про це йдеться у відповідному проєкті рішення виконкому, оприлюдненому 11 травня на сайті Житомирської міської ради.

«Уповноважити спеціалістів 1-ї категорії – інспекторів з паркування муніципальної інспекції Житомирської міської ради розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені частинами 1, 3 статті 122 (в частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту) Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладати адміністративні стягнення. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевчука О.С.», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

 

 

Нагадаємо, перші платні парковки в Житомирі облаштують біля Житнього і Сінного ринків, розпочнуть вони свою роботу вже за кілька тижнів.

Як зараз паркуються в центрі Житомира та коли в місті з’являться платні парковки, дивіться у відеосюжеті від 23 лютого 2021.

Зазначимо, за платні майданчики для паркування відповідатиме КП «Житомиртранспорт».


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: