Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 8 » 10:54

У Житомирі суд взяв під варту водія автобуса, який вчинив смертельну ДТП

08 Сентября 2021 1137 0.0 0
У Житомирі суд взяв під варту водія автобуса, який вчинив смертельну ДТП

Водія автобуса, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду на Житомирщині, взято під варту з правом внесення грошової застави. Про це повідомила Житомирська обласна прокуратура.
 

"Процесуальним прокурором у судовому засіданні наголошено, що водієм скоєно кримінальне правопорушення з тяжкими наслідками, а саме, спричинення смерті однієї людини та тілесних ушкоджень іншим, а також знищення та пошкодження майна (транспортного засобу). Аби запобігти спробі переховуватися від слідства та уникнення відповідальності, є необхідність застосувати підозрюваному тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.


Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира водія поміщено під варту із правом внесення грошової застави на суму понад 190 тис. грн.

Поліція шукає свідків ДТП

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 4 години 4 вересня на 177 км автодороги Київ - Чоп поблизу с. Стрибіж у Пулинській територіальній громаді. Після зіткнення з автовозом автобус загорівся. Унаслідок події 1 людина загинула та 10 звернулися за медичною допомогою. 

Поліцейські просять свідків та очевидців події надати наявну у них інформацію.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію 102", - закликають правоохоронці.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: