Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Ноябрь » 3 » 09:25

У Житомирі продовжують ремонтувати частину вулиці Тараса Бульби-Боровця за майже 6 мільйонів

03 Ноября 2021 1012 0.0 0
У Житомирі продовжують ремонтувати частину вулиці Тараса Бульби-Боровця за майже 6 мільйонів

Два місяці тому, ще до укладання угоди з підрядником, за 5,7 млн грн у Житомирі почали ремонтувати частину вулиці Тараса Бульби-Боровця. За ці гроші за умовами технічного завдання тут мали провести підготовчі роботи, влаштувати автостоянки біля ЗОШ №16 та біля ЗОШ №28, облаштувати тротуар, улаштувати дорожній одяг та підвищений пішохідний перехід, установити знаки та делініатори, улаштувати сенсорне наземне освітлення та нанести дорожню розмітку.

Станом на 2 листопада тут вже облаштовані стоянки для авто та зупинка, Бордюрами розмічені всі майбутні тротуари. Більша частина тротуарів вже готова: тут облаштовані тротуари та доріжки вкладені плиткою з боку шкіл та тротуари з асфальтованим покриттям з протилежного боку.

На проїжджій частині дороги є новий асфальт та нанесено розмітку. Проте ніяких обмежувачів швидкості руху не встановлено. Це турбує батьків учнів прилеглих шкіл. Вони ремонтом задоволені, але просять якнайшвидше встановити “лежачі поліцейські” на пішохідних переходах біля шкіл, щоб обмежити швидкість водіїв.

“З 8 листопада канікули закінчаться і діти знову підуть до школи та почнуть користуватися пішохідними переходами. Тут великий трафік: жилий масив, поряд авторинок, їздить багато машин. А оскільки дорога стала хорошою, водії частенько дозволяють собі їхати швидше, ніж дозволено”, - розповіла житомирянка Вікторія.

Ремонт вулиці триватиме до кінця року. 

За матеріалами Житомир.info


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: