Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 9 » 08:40

У Житомирі на вулиці Покровській ремонтують тротуари. ВІДЕО

09 Сентября 2021 1017 0.0 0
У Житомирі на вулиці Покровській ремонтують тротуари. ВІДЕО

8 вересня у Житомирі підрядник розпочав ремонт тротуарів на вулиці Покровській. Наразі ремонтують ділянку від вулиці Домбровського до вулиці Грушевського, інформує "Суспільне".
 

"Останні два роки багато уваги приділяється облаштуванню тротуарів у Житомирі, – каже Костянтин Підпокровний, керівник міського управління транспорту та зв'язку. – Вже проведені роботи по вулиці Хлібній та завершується поточний ремонт вулиці Ріхтера. Наразі працюємо на вулиці Покровській. Почали саме з тротуарної частини, тому що на ділянці від Грушевського до Домбровського тротуари у незадовільному стані".


Ремонт тротуарів відбувається паралельно з ремонтом дороги.
 

"Поточним ремонтом доріг і тротуарів займається підрядна організація "Автомагістраль", – каже Костянтин Підпокровний. – Саме її працівники ремонтують Хлібну, Ріхтера, Покровську. Загальна вартість усіх робіт – 20 мільйонів гривень. Орієнтовно 5-6 мільйонів – це якраз тротуари".


Ремонтні роботи триватимуть до 15 жовтня.
 

"Роботи плануємо завершити протягом місяця, – каже керівник міського управління транспорту та зв'язку. – До 15 жовтня маємо закінчити і ремонт тротуарів, і ремонт проїжджої частини".

 

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: