Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 6 » 13:27

У Житомирі частину вулиці Мазепи відкриють для двостороннього руху

06 Сентября 2021 1342 0.0 0
У Житомирі частину вулиці Мазепи відкриють для двостороннього руху

З п’ятниці, 17 вересня, у Житомирі частину вулиці Івана Мазепи, де раніше діяв односторонній рух, відкриють для руху в обидва напрямки.

Про це 4 вересня в групі «Житомир транспорт» повідомив Роман Мусійчук, опублікувавши фото встановлених дорожніх знаків, які попереджають водіїв про початок дії двостороннього руху з 17.09.21.

«До уваги водіїв! З 17.09.21 року вулиця Івана Мазепи від перехрестя Незалежності - Мазепи до перехрестя Грушевського - Мазепи більше не буде односторонньою. Рух з 17.09.21 буде двосторонній», - йдеться у повідомленні.

Начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний 6 вересня підтвердив Житомир.info інформацію про зміну руху на вулиці Івана Мазепи і Житомирі.

«Відповідне рішення було прийнято міською комісією з безпеки дорожнього руху та отримало погодження нашої профільної депутатської комісії з питань ЖКГ та транспорту. Це було ще влітку, тобто два-три місяці тому. Підготовчий етап ми вже пройшли, у нас все готово до майбутньої зміни руху на двосторонній на ділянці від Грушевського до проспекту Незалежності. І через два тижні будемо відкривати цю ділянку», - повідомив Костянтин Підпокровний.

Він також додав, що жодних інших змін руху транспорту найближчим часом в Житомирі не планується.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: