Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 24 » 14:38

Skoda Octavia врізалась в дерево і загорілась. Тіла трьох загиблих деблокували з пошкодженого авто

24 Января 2021 2719 0.0 0
Skoda Octavia врізалась в дерево і загорілась. Тіла трьох загиблих деблокували з пошкодженого авто

Жахливе ДТП трапилось в Житомирський області. Рятувальники деблокували трьох загиблих з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля Skoda Octavia.

Про це повідомляє на своєму сайті Держслужба з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

"Сьогодні 24 січня близько 02:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення від поліції про те, що на автодорозі Овруч – Словечно поблизу с. Піщаниця Овруцького району сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Skoda Octavia здійснив зіткнення з деревом та авто загорілося." - повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

Окрім того, внаслідок даної події три особи загинуло (дітей в салоні не було). Рятувальники спочатку загасили палаючий транспортний засіб, а потім за допомогою спецобладнання деблокували тіла загиблих людей. 

На місці події працюють працівники Національної поліції. Рух в обох напрямках автодороги Овруч – Словечно необмежений.  

Нагадаємо, ввечері 22 січня близько 19 години на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин водій 1970р.н., керуючи вантажним автомобілем DAF, перед виїздом не перевірив та не забезпечив технічно справний стан і комплектність транспортного засобу, правильність розміщення та кріплення вантажу, внаслідок чого, ліве ведуче колесо тягача DAF, відірвалось та завдало матеріальних збитків автобусу Yutong та автомобілю Volkswagen Passat. При ДТП три транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: