Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Август » 16 » 18:59

Що потрібно знати щоб взяти авто на прокат?

16 Августа 2022 849 5.0 0
Що потрібно знати щоб взяти авто на прокат?

Щодня на новій машині. Відчути себе власником автопарку та обирати щоразу нову кралю на колесах для подорожей, або звичайних, буденних поїздок, можна взявши авто в оренду. Нічого особливого та надприродного для цього не потрібно, все просто. Достатньо мати мінімальний пакет документів для того аби підписати договір з фірмою, яка здасть вам авто в оренду, та гроші, звісно.

З собою треба мати:

  • водійське посвідчення;
  • паспорт;
  • додатково для громадян України ІПН

У переважній більшості у компаній, оренда машини не завдасть вам жодних обмежень пробігу та додаткових за це тарифів орендуючи автомобіль від одного дня. Важливою умовою є мінімальний вік орендаря від 25 років та водійський стаж від 3 років, адже всі ми знаємо про «горе-водіїв», які можуть не лише понівечити машину, а й завдати шкоди власному здоров’ю. Спосіб оплати ви можете обрати будь-який зручний для вас: Apple Pay, Google Pay, карти VISA та Mastercard.

Для тих, хто полюбляє подорожувати, наголошуємо, робити це можна лише на території України, виїжджати за її кордони – заборонено. Усі автомобілі застраховані, проте не варто забувати про обережність та власну безпеку, докладно можете дізнатися на сайті https://blackrental.com.ua. У випадку ДТП, пошкоджені або викраденні страхування не перекриває особисту відповідальність орендаря, проте допомагає зменшити штрафи до нульового значення. Чи входить пальне у вартість прокату?

Усі автомобілі передаються з повним баком.

При поверненні автівки ви можете обрати зручний для себе варіант:

  • Повернути машину з повним баком пального і з Вас не буде стягуватись плата, навіть якщо ти обрав опцію «передплачене пальне»
  • Ви можете оплатити повний бак пального наперед під час бронювання на сайті, щоб не вистоювати нудні черги на автозаправках.
  • Повертаючи авто з пустим баком попередньо не обравши опцію «передплата за пальне», компанія може заправити його самостійно.

Зазвичай авто здається під заставу, ця сума фіксована та не залежить від класу авто. Її потрібно внести після підписання договору з компанією. Проте ці кошти повернуться орендарю при виконанні умов договору. Буває так, що ви просто не встигаєте повернути машину або хотілось би продовжити задоволення і ще трохи посидіти за кермом орендованої ластівки, попередити компанію краще заздалегідь, дзвінком або власним візитом. Якщо ж ви маєте додаткові питання або якісь особливості, краще заздалегідь з’ясувати їх з компанією у якої ви берете машину на прокат.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: