Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Февраль » 4 » 15:39

Подвійна ДТП в Житомирі заблокувала рух трамваїв. ФОТО

04 Февраля 2021 1078 0.0 0
Подвійна ДТП в Житомирі заблокувала рух трамваїв. ФОТО

4 лютого у Житомирі на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів: зіткнулися вантажний Mersedes, машина служби таксі марки Nissan та легковик ВАЗ. Про це повідомляє Житомир інфо з посиланням на патрульну поліцію Житомирської області.

Два автомобілі після зіткнення зупинилися прямо на трамвайних коліях та перегородили рух електротранспорту.

“О 9:22 год. 4 лютого надійшло повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи, внаслідок якої перегороджено рух трамваю. Заявник, водій автомобіля Nissan, який став учасником автопригоди, повідомив, що він затиснутий в автомобілі та не може вийти, водночас він зазначив, що допомоги працівників ДСНС не потребує. На місці події екіпаж патрульних виявив три транспортні засоби: Mersedes, Nissan та ВАЗ. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mersedes рухався по другорядній дорозі та не надав перевагу у русі Nissan, водій якого, 1991 року народження, рухався по головній дорозі. Внаслідок цього сталося зіткнення. Від удару Nissan зіштовхнувся з ВАЗ, яким керував водій 1998 року народження”, – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Люди в автопригоді не постраждали.

 

Фото, изображения:
Подвійна ДТП в Житомирі заблокувала рух трамваїв. ФОТО Изображение 2
Подвійна ДТП в Житомирі заблокувала рух трамваїв. ФОТО Фото 3
Подвійна ДТП в Житомирі заблокувала рух трамваїв. ФОТО Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: