Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 10 » 18:42

Поблизу Житнього ринку в Житомирі водій Audi, якому виписали штраф, побив інспектора з паркування

10 Августа 2021 1702 0.0 0
Поблизу Житнього ринку в Житомирі водій Audi, якому виписали штраф, побив інспектора з паркування

10 серпня поблизу Житнього ринку в Житомирі на інспектора з паркування напав один з водіїв-порушників. Постраждалий написав заяву до поліції.

Про це повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Сьогодні, близько 11:00, на інспектора з паркування напали. Інцидент стався на вулиці Гоголівській. Інспектор подав заяву до поліції», - йдеться у повідомленні міськради.

Порушник – власник автомобіля Ауді ТТ чорного кольору зупинився під знаком «Зупинку заборонено».

«Невідомий, як виявилося пізніше порушник, підійшов до мене з претензіями на залишене повідомлення. Розпочав штовхати та пропонував гроші. Я пояснив, що платежі інспекторами не приймаються. Звучали погрози фізичної розправи», - розповів інспектор.

Словесні погрози порушника переросли у штовханину. За десять хвилин «ображений» знову з’явився в районі Житнього ринку, біля пішохідного переходу, коли інспектор фіксував інше порушення.

«Звідки він взявся, не зрозуміло. Очевидно, вийшов з ринку. Я нагнувся зафіксувати відстань від пішохідного переходу до автомобіля-порушника. Відчув удар в шию та вухо», - каже інспектор.

За фактом погроз та спричинення тілесних ушкоджень інспектор з паркування написав заяву до поліції. Правоохоронці проводять перевірку обставин скоєння діяння та вживають заходів для встановлення особи, яка може бути причетною до скоєння порушення.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: