Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 5 » 14:49

Новий тренд з TikTok дістався до Житомира: діти крадуть ковпачки з коліс автомобілів

05 Июля 2021 1303 0.0 0
Новий тренд з TikTok дістався до Житомира: діти крадуть ковпачки з коліс автомобілів

У Житомирі та містах області набирає популярність новий тренд у малолітніх тіктокерів. Підлітки крадуть ковпачки з ніпелів коліс автомобілів і хваляться цим в соцмережі TikTok.

Челендж почався в самому початку літа і прийшов до нас з російського сегмента TikTok. Тисячі підлітків викладають відео, як вони знімають ковпачки з ніпелів у автомобілів.



В першу чергу злодюжок цікавлять яскраві і рідкісні екземпляри, або брендовані. Зібраними ковпачками не тільки хваляться у відео, ними обмінюються і навіть торгують. За інформацією з соцмереж, ковпачки також продають на СТО і шиномонтажах.



У соцмережах стартував зустрічний рух - деякі користувачі публікують рекомендації по заміні красивих ковпаків на сірі й непомітні.



Власники авто закликають батьків краще стежити за власними дітьми, а також провести з ними виховні бесіди.

До речі, за такий челендж, відповідно до ст. 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення, учасникам загрожує штраф. За викрадання ковпачків з декількох авто можна отримати штраф від 10 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-510 грн) або виправні роботи до одного місяця.


 Тегі: ЖитомирчеленджковпачкиTikTokтренд


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: