Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Декабрь » 29 » 12:44

На українських дорогах встановили нові системи безпеки дорожнього руху

29 Декабря 2021 1981 0.0 0
На українських дорогах встановили нові системи безпеки дорожнього руху

В Укравтодорі прийняли рішення встановити демпфери для покращення безпеки на вітчизняних дорогах для зменшення кількості аварій. Це в першу чергу стосується Житомирської області.

Про це повідомляє сайт Укравтодору.

Уточняється, що такі системи встановили на трасах М-06 Київ – Чоп, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський та на автошляху Т-06-14 Глибочиця – Станишівка, вже 30.

Фахівці Укравтодору впевнені, що такий винахід унікальний та результативний. Конструкція деформується й поглинає удар, телескопічно складається при лобовому зіткненні. Таким чином автомобіль не пробивається наскрізь, робить ДТП менш травматичним для всіх учасників руху. Якщо наїхати збоку, демпфер стає простим бар’єром.

Також в компанії зауважили, що такі ж конструкції встановили не лише на Житомирщині, а й у Вінницькій, Одеській, Чернігівській та інших областях.

Нагадаємо, що на дорогах України у зв’язку з новою редакцією правил дорожнього руху з’явився новий знак із розділу «Попереджуючих». Це «чорний розділовий знак» у трикутнику або трикутник з чорною точкою. Цей дорожній знак покликаний попереджати водія про ділянку дороги із підвищеною концентрацією аварій.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: