Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 31 » 14:00

На трасі в Житомирському районі Opel напоровся на колесовідбійник: травмувалися двоє пасажирів

31 Августа 2021 1900 0.0 0
На трасі в Житомирському районі Opel напоровся на колесовідбійник: травмувалися двоє пасажирів

Вранці 30 серпня на трасі Житомир - Новоград-Волинський Opel напоровся на колесовідбійник: травмувалися двоє пасажирів.

Про це 31 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 серпня близько 05:30 на 175 км автодороги Київ-Чоп в с. Мартинівці Житомирського району. Поліцією розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що водій автомобіля «Opel», 35-річний житель Закарпатської області, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та зіткнувся з колесовідбійником. За попередніми відомостями, водій міг заснути за кермом.

Унаслідок ДТП травми отримали двоє пасажирів, віком 34 та 24 роки, жителі Закарпаття. Їх доставлено до Пулинської лікарні.

«Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

За інформацією пресслужби управління ДСНС в Житомирській області, травмованих пасажирів деблокували з пошкодженого автомобіля рятувальники. Загалом в автомобілі перебувало п’ятеро людей.

«О 05:26 в с. Мартинівка Житомирського району рятувальники деблокували з легковика «Opel Astra», що зіткнувся з відбійником, двох травмованих пасажирів. Загалом в автівці перебувало п’ятеро людей. Двоє пасажирів отримали травми різного ступеню важкості та не змогли самостійно покинути автівку. Фахівці ДСНС за допомогою бензоріза зрізали частину відбійника, що потрапив у салон, гідравлічними ножицями розширили пошкоджені металеві конструкції легковика, деблокували двох травмованих людей та передали їх до рук медиків. Останні госпіталізували їх до медичного закладу», - повідомили рятувальники.

Фото, изображения:
На трасі в Житомирському районі Opel напоровся на колесовідбійник: травмувалися двоє пасажирів Изображение 2
На трасі в Житомирському районі Opel напоровся на колесовідбійник: травмувалися двоє пасажирів Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: