Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 18 » 15:57

На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser

18 Января 2021 1113 0.0 0
На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser

На коростишівській об’їзній, що на трасі Київ – Чоп у Житомирській області, вранці 18 січня сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль ЗАЗ SENS в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажного автомобіля. Про це Житомир.info повідомила пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

“О 6:53 год. 18 січня на автодорозі М 06 водій, житель Житомира 1973 року народження, керуючи автомобілем ЗАЗ SENS, не врахував дорожньої обстановки,не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на перешкоду – колесо, що відірвалось від автомобіля Nissan, яким керував житомирянин, 1985 року народження. Внаслідок ДТП автомобіль ЗАЗ отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Люди в автопригоді не постраждали”, – поінформувала Тетяна Носадчук.

А напередодні, 17 січня, на 111 кілометрі цієї ж траси водій автомобіля Daewoo Lanos, не обравши безпечної швидкості руху і не дотримавшись дистанції, здійснив зіткнення з Toyota Land Cruiser. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження із матеріальними збитками. На водія Lanos правоохоронці склали протокол за статтею 124 КУпАП.

 

Фото, изображения:
На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser Изображение 2
На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser Фото 3
На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser Изображение 4
На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser Фото 5
На трасі Київ – Чоп Sens в’їхав у колесо, яке відлетіло від вантажівки, А Lanos зіткнувся з Toyota Land Cruiser Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: