Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Сентябрь » 28 » 20:21

Квест кімната: як цікаво провести час з друзями?

28 Сентября 2022 502 0.0 0
Квест кімната: як цікаво провести час з друзями?

Як правило дозвілля з друзями у певної частини населення переважно доволі таки циклічне. Для відпочинку ми обираємо прогулянку в парку(якщо погода дозволяє) або посидіти у місцевій кав’ярні. Проте рано чи пізно те що повторюється починає набридати нам і ми шукаємо нові шляхи розваг. Великої популярності за останні роки набрали квест-кімнати. Особливо актуальним такий вид розваг є для компаній.

Сьогодні квест-кімнати є бодай не в кожному місті України

Нажаль  сьогодні у зв’язку з ситуацією в країні та світі не усі ми маємо змогу відвідати такі квест-кімнати та і взагалі нам усім не до розваг. Та іноді необхідно зняти напругу просто для того аби підтримувати адекватний емоційний стан. На заміну звичним квест-кімнатам прийшли онлайн квест. Тобто ми можемо робити усе те ж  саме що і в житті тільки у режимі онлайн. 

Такий вид дозвілля може бути цікавим для будь-якої вікової категорії. Зазвичай подібні платформи дають можливість обрати кімнату мотив якої вам найбільше до вподоби. Вони бувають зосереджені на відомих мультфільмах, серіалах, фільмах. Як правило час випробування у квест-кімнаті складає орієнтовно 100-120 хвилин, в залежності від випробування яке ви обрали. Зазвичай ціна онлайн квест кімнат коливається від 150 до 250 грн та вище дивлячись яку платформу для гри ви обрали. Усе що вам потрібно - це ґаджет та вільний час. 

В одній квест-кімнаті може перебувати від 2 до 6 гравців. Оскільки відбувається це все онлайн, ви можете: приєднатися до вже тривалої гри, розпочати нову або забронювати кімнату на певний час.

Сертифікат у квест-кімнату може бути гарним подарунком на день народження другу, брату чи сестрі або доброму знайомому. 
Така гра онлайн - зручний формат який дозволяє грати перебуваючи у будь-якій точці планети. Це особливо актуально зараз, адже багато хто був вимушений виїхати за кордон.

Тому можна сказати що це ще один спосіб бути поруч та тримати зв’язок з рідними та близькими людьми. 

Суть традиційних квест-кімнат полягала у тому, що групу людей закривають у кімнаті, дають певне завдання(стандартне - знайти ключ або підібрати код) та відкрити кімнату. Проте сьогодні вже є безліч нових, адаптованих під потреби відвідувачів квест-кімнат іншого формату. Саме тому навіть найпримхливіший поціновувач ігор зможе знайти варіант який його влаштує та гарно провести час з друзями.

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: