Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Февраль » 12 » 19:21

Камери зафіксували, як на Київському шосе у Житомирі вантажівка “згубила” незакріплені бетонні плити. ВІДЕО

12 Февраля 2021 2452 0.0 0
Камери зафіксували, як на Київському шосе у Житомирі вантажівка “згубила” незакріплені бетонні плити. ВІДЕО

Залізобетонні плити, що вдень 11 лютого з’явилися на проїжджій частині перехрестя Київського шосе та вулиці Параджанова, випавши з вантажівки, не були закріплені на тягачі. Про це повідомляє Житомир.info з посиланням КП “Міський інформаційний центр” Житомирської міської ради та опублікувало відео моменту автопригоди.

На відео видно, що плити “посипались”, коли тягач повертав з вулиці Параджанова на Київське шосе. “Згубивши” частину вантажу, водій вийшов і почав прикріплювати мотузками решту плит.

“Пропонуємо вашій увазі детальний звіт, з камери відеоспостереження міської системи відеоспостереження “Безпечне місто” про дії відповідних служб по усуненню наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що відбулась вчора 11 січня о 14:30 на вул. Параджанова, в районі “Ліктрав”, у м. Житомирі. Подія виникла з причини незакріплення великогабаритного вантажу водієм автотранспорту. На щастя, обійшлось без жертв та пошкоджень”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що черговий відділу відеоспостереження одразу повідомив про подію патрульну поліцію та КП “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради. Завдяки злагодженим оперативним діям наслідки дорожньо-транспортної події були ліквідовані в найкоротший термін.

Нагадаємо, близько 14:30 год. 11 лютого користувач Facebook повідомив, що на перехресті Київського шосе і вулиці Параджанова з автомобіля випали залізобетонні плити та впали на проїжджу частину дороги. До вечірньої “години пік” їх встигли прибрати.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: